VEGAN PIZZA BAR DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Pizza Bar Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 23:12 Delivery time was long, but known in advance so it’s fine. Pizza is usually great but I found this one underwhelming. There was no truffle taste I could recognise and the dough was thinner and less fluffy than usual.
5 jun 2024 om 20:00 Best damn vegan pizza in Den Haag!!
25 mei 2024 om 22:00 My order never arrived and I am still waiting for thuisbezorgd to respond. Not a happy camper
22 mei 2024 om 16:26 Pizza zoals altijd echt heerlijk. Bezorgtijd (1,5 uur) voor op een dinsdag avond vond ik wel echt erg lang. De pizza ook iets afgekoeld aangekomen.
10 mei 2024 om 8:32 Ongelofelijk lekkere pizza... en met liefde gemaakt! Ik had om een flinke aanpassing van de topping gevraagd in de opmerkingen en kreeg echt de pizza van mijn dromen thuisbezorgd. Fan for life.
9 mei 2024 om 20:01 Very delicious Pizza!
2 mei 2024 om 8:38 Erg lekkere pizza, had iets warmer mogen zijn, maar dat mocht de pret (smaak) zeker niet drukken. We gaan opnieuw bestellen bij de Vegan Pizza Bar!
24 apr 2024 om 12:02 De bodem is heerlijk knapperig en de smaken zijn origineel en lekker! Aanrader
20 apr 2024 om 20:50 18u30 besteld, pas om 20u45 bezorgd. Geschatte bezoegdtijd was 45min. Op zich vinden we wachten niet erg, maar dit is wel echt extreem, wees op zn minst eerlijk over de geschatte bezorgtijd. Pizza lauw, wel lekker (eigen oven maar aangezet). Bezorger
15 apr 2024 om 8:32 Erg lekker! Ook voor de niet-veganist, veel beter dan een hele hoop 'normale' pizza's!
7 apr 2024 om 8:04 Excellent meal! Great vegan pizza and tenders with bbq sauce, enjoyed it very much
1 mrt 2024 om 22:20 Een keer en nooit meer. De pizza was slappe hap, behoorlijk vettig, lauw en niet gesneden. Dit samen met verplakte sla erop was niet eetbaar en belandde in de prullenbak. Zonde van mijn geld.